AD TECHNOLOGIE BV
YOUR PARTNER IN SEPARATION TECHNIQUES
Zeefbandpersen

(Sernagiotto)

Siemens GIOTTO Water
Technologie S.p.A.
Machines en apparatuur voor afvalwater, mest, digestaat en slibbehandeling. Het programma bestaat uit diverse hoogwaardige en goed bereikbare machines. De machines hebben pneumatische bandsturingen en zijn allemaal leverbaar in de werkbreedten van: 1200, 1600, 2000, 2500 en 3000 mm.Type MDC vanaf 1000 mm
 

 

 Static Radial Wedge (SRW) zeefbandpers

De Static Radial Wedge (SRW) zeefbandpers is een totaal nieuw innovatieve ontwikkeling op zeefbandpersgebied. Een combinatie van ongeevenaarde ontwatering, prestatie en efficientie typeren deze pers.

Deze solide, betrouwbare en eenvoudig te bedienen pers is bedoeld om jarenlang in zware omstandigheden de meest moeilijke slibsoorten te verwerken.

In staal en rvs

Dynamic Radial Wedge (DRW) zeefbandpers

’s Werelds meest geavanceerde zeefbandpers. Deze pers is in staat om fluctuerende slibsamenstellingen te ontwateren met een 2x hogere snelheid en hogere droge stof gehalten dan concurerende modellen. Deze pers is in staat kamerfilterpersen in diverse toepassingen te evenaren.

In staal en rvs

 

 

WR Greenland Zeefbandpers

Dubbele Zeefbandpers.
Zeer geschikt voor industriële en RWZI Applicaties. Deze pers is voorzien van een progressieve aandruksectie voor een hoog drogestof rendement en een optimaal filtraat. Dit type pers is inmiddels zeer gewaardeerd vanwege de hoge betrouwbaarheid, lange band – levensduur en zeer lage bedrijfskosten. De Siemens zeefbandpersen kennen een zeer laag energie-verbruik; van 6 tot 9 kW/h, afhankelijk van de leverbare opties, bij 3 meter bandbreedte.

In staal en rvs

        Greenland schematisch

 

 

 

 

Giotto BPF-C

Primaire dubbele zeefbandpers voor zwareslibsoorten.
Voor toepassing in de papierindustrie, tannery’s, pulp en uitmuntend in zware industriele afvalwatersystemen.

Dit type onderscheidt zich door probleemloos een grote verwerkingscapaciteit bij fluctuerende input.
Brochures vindt u in de downloadpagina
In staal en rvs

CMF Optima

Deze LOW-Cost dubbele zeefbandpers is een Optimaal ontwerp als het om compactheid gaat en toch hoge drogestof prestaties. De zeefbandpers heeft geen voorontwateringsectie en is daarom een ideale machine in combinatie met een Gravity Table(ontwateringstafel).

In staal en rvs

 

 

 

 

 

 

Gravity Table (bandfilter)

Siemens alom geroemde ontwateringstafel of bandfilter. Voor het voorindikken van zowel organisch als mineraal slib. Zéér geschikt voor veel kubieke meters per uur met lage concentraties. De machines zijn leverbaar met geheel gesloten omkapping met afzuig-opening om geur emissies te vermijden.

In staal en rvs

 

 

 

Siemens PE Dual aanmaak unit

Deze 3 kamer Dual Pe aanmaakunit, vervaardigd van sterk kunstof en rvs materiaal, is geheel automatisch en autonoom inzetbaar. Deze unit is omschakelbaar tussen emulsie en poeder-polymeer. Leverbaar van 1,0 m3 tot 2,5 m3 bij een 0,5% aanmaakoplossing. Standaard poly- mengers in aanmaak en rijpingskamers.

 

 

 

Sernagiotto type SD (Super Duty)

Deze dubbele zeefbandpers is uitgevoerd met een regelbare (hefboom) hoge druk wals-systeem. De laatste set rollen kunnen met een enorme kracht het laatste restje vocht eruit persen. Zeer gewaardeerd wordt deze pers in toepassingen waarbij een vettig mengsel zeer proportioneel moet worden aangedrukt, maar wanneer het mengsel het toelaat, alsnog een hoog drogestofgehalte behaald kan worden.

in staal en rvs

 

 

Siemens type MDC S6 of S8
Dubbele zeefbandpers. Zeer geschikt voor industrieel afvalwater en diverse indikprocessen. Door de dichte zijwand (en toch goed bereikbare binnenzijde) wordt deze pers graag gezien in de voedingsindustrie en bij processen waarbij het mengsel afgeschermd moet worden. Deze zeefbandpers kan heel makkelijk worden voorzien van een geforceerde afzuiging. Kleinste bandbreedte 1000mm

in rvs.

Overzicht zeefbandpersen Download

 

 

Giotto Thermische drogers
Giotto voert 3 typen thermische drogers:

1  Thermal “triple pass” Trommel droger. cap: 1.000kg/h tot 10.000kg/h verdamping

2  Ecoflash, dunne laag droger (een high speed centrifuge verhit door hete stoom of diathermic olie) cap: 750kg/h tot 3.000 kg/h verdamping

3  Band droger. Flexibele lage temperatuur droger.  cap: 500kg/h tot 6.000kg.h verdamping

Download de Brochure
Vergelijk Drogers

 

 

BIO Rotor voor modulaire Nitrificatie – Denitrificatie

Meer informatie over de Giotto Siemens BIO Rotor.

Hiernaast een opstelling voor een RWZI (seizoen) capaciteitsvermeerdering.